Forårsfornemmelser fra Bloomingville …

Måske har du det ligesom mig ……..

Jeg er ved at være træt af det grå og triste vejr – gråt i gråt – hvor bliver sneen af ?

Om ikke andet kan sneen da lyse lidt op i alt det grå ;o)

Så er det godt at alle forårsnyhederne er på vej fra alle vores dejlige leverandører – de lyse smukke billeder hjælper en del på humøret ;o)

Se bare dette skønne telt – som er perfekt til en strandtur – her kan både store og små tage sig en lur i skyggen eller stakkevis af Anders And blade og bøger kan læses i det skønne telt.

Snart skal vi også igang med at forberede sommerens høst – frø skal købes og plantes i vindueskarme i smukke kasser og potter – så er foråret næsten også på vej ;o)

Ih hvor jeg glæder mig ;o)

Og indtil da – er det bare om at nyde de skønne forårsnyheder fra Bloomingville.

Lørdagsklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Forårsfornemmelser fra Bloomingville …

  1. Så underbara inspirerande bilder!!! Kram Johanna

Comments are closed.