Håndlavet og smukt fra Jeanne d’Arc Living

I dag starter vores udvidede version af de populære adventskup – dvs. at du kan shoppe skønne håndlavede skønheder fra Jeanne d’Arc Living til en virkelig god pris.

Kuppene kan købes helt til på søndag – hvis der altså er flere tilbage til den tid ;o))

Vi synes nemlig at vores kære kunder skulle forkæles lidt her før jul – det kan jo være at nogen mangler en lille ekstra julegave og så er der mange fine sager at vælge og vrage imellem.

Det bedste af det hele er – at de smukke sager er håndlavede hos Jeanne d’Arc Living – og den er god nok – jeg har været på besøg og har set alle de skønne damer hos Jeanne d’Arc Living sidde og kreere de fantastiske smukke sager. Og den tanke elsker jeg i vores ellers industrialiserede samfund.

Så de fine ting er altså helt unikke – de har hver deres eget særpræg og små variationer.

Og i julen er der jo traditionen tro masser af arrangementer – så hvorfor ikke skifte den traditionelle værtindeblomst ud med en mere holdbar gave – som eks. en dejlig håndlavet æske fyldt med lækker badesalt, lidt creme og måske et par gode chokolader – det er da en gave som indbyder til hygge og kvalitetstid ….

Uha – jeg ville gerne modtage sådan en skøn æske ;o)

Skal vi lige også tage et kig på dagens låge …

Juleklem fra Tina

 

 

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.