Godt nytår ….

Endnu et år er ved at rinde ud – pyha det er altid lidt vemodigt at sige farvel til endnu et år.

Men året har bragt masser af glæde, oplevelser og samvær med dem jeg holder af – så det er vel egentlig ikke så slemt endda. ;o)

Og året har også budt på endnu flere gode oplevelser med vores webshop og søde kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere – tusind tak til alle for endnu et godt år.

Også en stor tak til alle – som jeg har lært at kende her i blogland – det har været fornøjeligt og inspirerende at følge med på alle jeres smukke blogsider – det har ikke været så tit her på det seneste at jeg har fået lagt kommentarer hos jer alle – men i skal vide at jeg stadig nyder jeres blogs.

Det kom næsten til at lyde som dronningens nytårstale – ha ha ;o))

Tilbage er vist bare at ønske jer alle et fantastisk nytår – jeg håber vi ses igen i det nye år.

Masser af nytårstanker og hilsner Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Godt nytår ….

  1. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! Kram Johanna

  2. Gott nytt år till er och vilken fin blogg ni har!!! Kommer jag att följa 2012!! Kram på er!!

  3. Tak for fyrværkeriet – godt Nytår til dig og dine.

  4. Happy New Year Tina and thank you for the wonderful blog friendship 😉 Wishing you the best of luck in 2012.

Comments are closed.