9. december – fyrfadslygter i julehumør …

Tit er det ikke så meget – der skal til for at skabe en stemning af klassisk jul.

Se bare denne skønne og ganske klassiske fyrfadslygte.

Den kan ‘klædes på’ efter humør og årstid – her er den med en simpel cremefarvet smal blonde og et kors – perfekt til hverdag og alligevel lidt anderledes.

Her samme lanterne men med et julet rødt bånd og et lille vedhæng – som sad på et stykke julepynt. Og hvilken forskel – en skøn lanterne klar til jul med enten lys eller en blomst eller grankvist.

Vedhænget kan du også sagtens lave selv – med lidt ståltråd og et par vedhæng – det kan være stenen fra en ørering – som du ikke går med mere – alt er muligt – kun fantasien sætter grænser.

Og under dagens låge finder du meget passende et godt tilbud på …… (jeg siger ikke mere – men husk at checke ud – hvis du er vild med lygten )

Juleklem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.