8. december – Juleborde 2011 hos Royal Copenhagen

Endnu et smukt julebord fra mit besøg hos Royal Copenhagen på Strøget i København.

Dette bord er pyntet af

Guldsmed og smykke designer Charlotte og Ole Lynggaard

Jul med minimalistisk dramatik

Bordet oser af design og minimalisme og stellet – som er brugt hertil er hvid Elements samt det smukke Flora Danica stel.

Bordet får en skøn ekstra dimension med de rustikke grene – som er pyntet med papirs fugle og smukke glasdråber.

Samt selvfølgelig kogler og gran.

Og det fine stel er fantastisk – se bare her …

Selv småkagerne har fået gulddrys – så de matcher stellet.

Og de fine papirsfugle – som er ganske enkle og nemt kan kopieres til pynten derhjemme.

Papirsfuglene går igen på de smukke servietter – som også har en blomst af uld/filt – så fint.

Og glassene er da også en hel dekoration for sig – et ganske smukt sæt – som jeg ikke kunne stå for.

Og er det så ikke ved at være tid til dagens kalender låge. ;o)

Masser af juleklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.