5. december – Daddelkugler …. opskrift

En af børnenes favoritter (og de voksnes) her i huset er disse skønne daddelkugler – som ikke er så usunde som de smager ;o)

Opskrift:
(ca. 15 stk)

200 gr. dadler
50 gr. mandler (de behøver ikke blive smuttet)
4 spsk havregryn
2 tsk kakaopulver
1 spsk kold kaffe
ca. 100 gr. mørk chokolade samt ca. 1 dl kokosmel til drys

Blend mandlerne i en foodprocessor – når de er blevet næsten til mel kommer du dadlerne ned til nødderne og blender igen til massen er ensartet.

Tilsæt havregryn, kakao og kaffe og blend igen – til massen er som dej.

Rul dem til små kugler og dyp dem i smeltet mørk chokolade – rul dem derefter i kokosmel eller måske krymmel ;o)

Kuglerne får overraskende hurtigt ‘ben at gå på’ og er også en dejlig lille dessert i madpakken ;o)

Og de kan bestemt laves på alle tider af året ;o)

Dagens låge kommer her:

Juleklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on 5. december – Daddelkugler …. opskrift

  1. Uhmm, det lyder rigtig dejligt. Dem vil jeg prøve.

  2. yummy … I have two similar recipes and one simply can’t go wrong with something like that!

Comments are closed.