3. december – Juleborde 2011 hos Royal Copenhagen

Igen i år fik jeg aflagt Royal Copenhagen på Strøget i København et besøg og det kan kun anbefales – hvis du kommer på de kanter før jul ;o)

I år deler jeg bordene op på flere dage her i bloggen – da bordene er vidt forskellige og fortjener at stå ‘alene’ ;o)

Vi starter med bordet – som er kreeret af:

Skuespiller Ellen Hillingsø og kunsthandler Birgitta Hillingsø

Jul med hjerterum

Bordet bærer præg af at julen hos familien Hillingsø er fuld af varme og hjerterum til hele familien .

Det runde vovede røde bord står under en smuk himmel af grøn kristtjørn og julekugler som smukt blikfang. En ide – som du sagtens kan kopiere til din egen stue og måske troldegrenen.

Bordet er dækket med Royal Copenhagens julestel – som hedder stjerneriflet jul.

Bordet er uhøjtideligt dækket med bordkort – som er hjemmelavede, fine æbler, gran, adventskrans og halmfigurer.

Ved hver kuvert er der stillet et lille stykke julepynt – f.eks. fin glaspynt eller gamle nisser.

Og skal vi så ikke smutte til dagens låge:

Juleklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on 3. december – Juleborde 2011 hos Royal Copenhagen

  1. Flot, men er der ikke lidt 70’er Bo Bedre over det ?????

Comments are closed.