24. december – Juleborde 2011 hos Royal Copenhagen

På denne juledag – vil jeg vise det sidste julebord fra min tur rundt i Royal Copenhagen og hvem ved måske du får lidt inspiration til aftenens julebord ;o)

Bordet er lavet af selveste:

Kagekone Marianne Stagetorn (La Glace) og Forsvarsadvokat Merethe Stagetorn

Jul med konditorkunst og konfekt

Hvem der dog bare kunne sætte sig til sådan et skønt bord juleaften – eneste ulempe var nok – at man slet ikke kunne spise alle de skønne kager og konfekt.

De skønne lysekroner har fået en virkelig dekorativ pynt af glaskugler i fine bånd – så smukt.

Hvilket fantastisk bord – se bare måden hvorpå servietterne pynter på kanten af dugen – smukt.

Og konditor kunst – når den er allerbedst ;o)

De skønne macarons i baggrunden i fine julefarver på et fantastisk fad i Flora Danica serien.

En sjov ide – som jeg godt kunne finde på at bruge til mit eget julebord engang er de skønne grisebasser.

Dels pynter de på bordets midte med deres røde sløjfer og så er de også brugt som bordkort – hvor gæsternes navne er skrevet med chokolade på siden – det er da en skøn ide.

Det samme kunne man gøre – hvis man havde rigtig god tid og er kreativ – med små honningkage huse – lav et lille hus til hver af gæsterne juleaften (duer nok ikke hvis i bliver 20 til middag ;o) – skriv navn på dem og evt. pak dem ind i cellofan – så kan gæsten tage huset med hjem og måske nyde det 1. eller 2. juledag ;o)

Nåh men julemiddagen venter – den skal gøres klar – så der også bliver tid til at nyde Disneys juleshow i eftermiddag med børnene.

Så derfor kommer dagens låge lige her:

Og tilbage er der vist bare at ønske dig en fantastisk

Juleklem fra Tina og co.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on 24. december – Juleborde 2011 hos Royal Copenhagen

  1. Det er nogen usædvanlig fine julegrise, med hver sin personlighed – sådan nogen kunne jeg godt ønske mig på mit julebord…… Glædelig jul til dig og dine.

  2. Merry Christmas Tina. I hope you’ve been enjoying wonderful holidays with your family, peaceful and festive with tons of good food.

    This greeting reaches you a little later than I intended. I’m on the mend; I think I’ve kicked the flu out for good. I have been enjoying Christmas, but feeling a little tired. Yesterday we had risalamande for dessert, it was wonderful as always 😉

Comments are closed.