23. december – julemiddagen …..

I dag er dagen hvor der skal forberedes mest muligt til middagen i morgen ;o)

Og derfor er der rart med lidt ny inspiration – til at give den traditionelle julemiddag et lille tvist.

Alle har vi vores favoritter og der skal helst ikke laves for meget om i den traditionelle middag.

I dag skal der koges risengrød og laves rødkål og mon ikke de små kartofler skal koges – så Disney Sjov mm. kan nydes med børnene i morgen.

Og skal vi så lige snuppe dagens låge – før det går løs ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.