22. december – juletræet med sin pynt …

I dag skal der købes juletræ her hos os ;o) Og senere skal det pyntes – hyggeligt projekt sammen med børnene ;o)

Så hvorfor ikke lige få lidt inspiration til pyntningen af det skønne træ.

Og her et lidt anderledes juletræ pyntet med fugle – og selvfølgelig er fuglenes rede i toppen af træet – herligt ;o)

Husk at fine stencils og gamle vintage bogstaver også kan pynte på træet.

Enkelt er tit det allerfineste – se bare disse smukke billeder:

Og skal vi så ikke snuppe dagens låge:

Juletræs klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on 22. december – juletræet med sin pynt …

  1. we’re obviously on the same page today Tina 😉

    I feel so out of touch with blogosphere right now; I’m going to need some time to catch up. Hope you’ve been enjoying a wonderful Advent.

Comments are closed.