20. december – Juleborde 2011 hos Royal Copenhagen

I dag er det tid til en af mine to favoritter fra min (og min venindes) rundtur i Royal Copenhagen.

Nemlig julebordet lavet af:

Stine Hincheldey Alwén og Annelise Hincheldey Ravn – 4. og 5. generation i A. C. Perchs Thehandel.

Jule-te hos Perchs

Da jeg jo elsker god te – ville det være et skønt julebord for mig ;o))

Og Anne smuttede lige med på et af billederne ;o)

Og der duftede selvfølgelig skønt af dejlig te ved dette bord …

Stellet som er brugt her på bordet er bla. hvid riflet.

Og julegaverne pyntede selvfølgelig i en smuk gammel patineret tekasse – hvad ellers ? ;o)

Ved siden af bordet var en gammel disk stillet op med fine dåser og den karakteristiske gamle vægt med lodder – som stadig bruges inde i Perchs Thehandel – når teen vejes af og som gør atmosfæren autentisk.

Så manglede den varme kop te bare lige ;o))

De fine juletræer i baggrunden står mange steder inde i Royal Copenhagen og pynter smukt.

Og så til noget ganske andet – nemlig dagens låge :

Masser af juleklem Tina

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on 20. december – Juleborde 2011 hos Royal Copenhagen

  1. Hej Marianne
    Ja – det var en dejlig eftermiddag i Royal Copenhagen ;o)
    Håber også du og din familie får en skøn jul og et fantastisk nytår ;o)
    Mange hilsner Tina og co.

Comments are closed.