18. december – Give Away winner ……

Sneen daler blidt uden for vinduerne og det er en perfekt dag til at finde en vinder af det fine juletræstæppe ;o)

Først skal lyde en STOR tak til alle jer som havde lyst til at deltage – det er herligt at så mange har lagt en kommentar til min Give-away :0)

Og vinderen er:

Mette

Mette har skrevet sin mail adresse og derfor har hun allerede fået besked ;o) Et stort tillykke herfra – vi sender tæppet afsted i morgen til dig ;o)

Og skal vi så ikke snuppe dagens låge – et godt tilbud venter på dig ;o)

Juleklem og snevejrstanker Tina (jo den er god nok – her sner det – måske bliver det alligevel en hvid jul i år ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.