17. december – oprydning og optælling ….

I dag bliver det et ultra kort indlæg – den står nemlig på oprydning og optælling på lageret og pyha det kommer til at tage tid – men også skønt at få alt på plads og talt op ;o)

Så mens formene til vores peberkage juletræ er i ovnen – skynder jeg mig lige at vise dagens låge.

Peberkage huset er klar – så måske får vi taget nogle billeder til morgendagens indlæg ;o)

Juleklem og peberkage tanker Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.