16. december – Juleborde 2011 hos Royal Copenhagen

Som lovet tager vi videre på rundturen hos Royal Copenhagen.

Denne gang er bordet lavet af:

Designer Anja Vang Kragh

Jul i fuldt flor

Et fantastisk og ganske overvældende julebord – som aldrig er set magen til.

Bordet står op ad spejlvægge og dermed mangedobles oplevelsen og det ser ud til at bordet fortsætter på både højre og venstre side.

Et smukt bord med et træ midt i bordet – som er pyntet med de mest fantastiske blomster.

I de dejligste farver – et rigtigt fantasibord.

Under bordet lå en forladt sko og den ene stol var væltet – lidt at tænke over når bordet blev betragtet.

Stellet – som er blevet brugt til dette bord har ganske passende masser af blomster som dekoration – det er et helt nyt stel – som hedder Flora og lanceres i 2012.

På bordet var flere skønne sager – som jeg som ‘frankofil’ var specielt begejstret for – se bare her:

Skønne franske stager – som pynter og bare er perfekte til det eventyrlige bord.

Efter den skønne tur i eventyrland – må det være tid til et kig på dagens låge.

Juleklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on 16. december – Juleborde 2011 hos Royal Copenhagen

  1. so this must be after the crazy guests left! haha

  2. Orv, den julefest gad jeg godt – sikke en masse fantasi, hvor er det skønt.

Comments are closed.