11. december – julestemning …

Nu er der ikke så længe igen og mon ikke julehumøret er ved / eller har indfundet sig hos de fleste ;o)

Jeg fandt disse skønne billeder – som jeg lige vil dele med jer her på 3. søndag i advent.

En skøn ide til at bringe fugleburet i julestemning.

En anderledes måde at pynte julebordet – med skønne vinger på stolene ;o)

Find gamle vintage julemotiver på nettet og print dem ud og lim på manillamærker i pap – bind et fint bånd i og du har et smukt stykke julepynt.

Hav en fantastisk 3. søndag i advent – juleklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on 11. december – julestemning …

  1. Underbara bilder särskilt den med änglavingarna på stolsryggarna! Önskar dig en fin tredje advent. Kram Johanna

Comments are closed.