Tekstiler som dengang …..

I denne uge har der været fart på her hos os med shoppen og masser af andre ting. Så megen tid til at sidde og drikke kaffe – har der ikke været.

Og varerne er også kommet i en lind strøm – mange venter stadig på foto – men nogen af de heldige fotomodeller i denne uge er bla. skønne nostalgiske tekstiler – som vil pynte på julebordet.

Brug lag-på-lag metoden – som vi kender fra modeverdenen – på julebordet også ….

Tekstilerne her – er så skønne nostalgiske og fuld af fine detaljer – og leverandøren er ganske ny hos Vintage-Kompagniet.

Jeg elsker simpelthen den fine lomme med No 24 – perfekt til et hyggeligt julebord for 2 eller flere personer.

Og julegaven er lidt tidlig på den – men den kunne jo sagtens pynte lige her:

Igen den søde detalje – en fin lomme med No 24 dekoration.

Alle tekstilerne finder du lige her.

Og det fine porcelæn med bla. de lidt julede røde krus

venter stadig på fotografen ;o)))

Håber du får en skøn dag …..

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.