Stage i fransk stil …..

Normalt – når jeg får varer hjem til shoppen – er det om at være disciplineret – jeg har jo valgt alle ting personligt og efter devisen ‘det ville jeg selv have det i mit hjem’ – så det er let at blive fristet – når de mange kasser og skønne sager kommer hjem.

Og så stort er vores hus heller ikke ;o)

Meeennnn ingen regler uden undtagelser hi hi ;o)

Så da denne skønne stage fra Chic Antique blev pakket ud – stillede jeg den som altid op til fotografering.

Den er så fin med sit skønne cremede patinerede look – den er nærmest lidt ru i det og jeg er vild med den flotte og gedigne fod og de mange blomster og blade, som pynter på stagen.

Og …… den står der endnu og det bliver den ved med ;o)

Er du også blevet vild med stagen – så finder du den lige her.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Stage i fransk stil …..

  1. I like the Rue de Pars sign 😉

  2. oops, I wrote Pars, haha … Paris!

  3. Bare super flot stage. Meget smuk hertil jul.
    Dorte

Comments are closed.