Nu er vi med i Google+

Google+ har jo været åbent et stykke tid for private personer – men først nu er der åbnet for pages – altså sider for firmaer mm.

Og vi er selvfølgelig også at finde på Google+ både med bloggen – se mere her:

Og med Vintage-Kompagniet – se mere lige her:

Er du på Google+ så læg os endelig til dine cirkler – det kunne være hyggeligt ;o)

Her i huset dufter der lifligt af risengrød – men ikke med de sædvanlige hvide grødris – i dag består risengrøden af 100% fuldkorns grødris – så det glæder jeg mig til at smage.

Har smagt det en gang før – da havde jeg ikke selv lavet det – men det var utroligt lækkert – slet ikke som den ordinære risengrød – men med bid og nærmest lidt nøddeagtigt.

Spændende bliver det at se, hvad børnene siger til det ;o)

Rigtig dejlig aften til dig ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Nu er vi med i Google+

  1. Så ku! Bloggen är så himla fin. Kram Johanna

  2. Facebook, Twitter, Google+ … where will this end? 😉

Comments are closed.