Maleskabelon i mint ….

I forbindelse med et ganske særligt besøg – her i huset – for nogle uger tilbage – fik vi færdiggjort en del projekter – det er skønt med en deadline.

Og blandt en af mine mange ønsker til forandringer her i huset var at få malet en skabelon på væggen i køkkenet.

Og da jeg lige nu er lidt skudt i den mintgrønne farve – var det selvfølgelig den farve – som skabelonen skulle have.

Og som sagt så gjort.

Jeg synes, at farven er blevet rigtig god – samtidig kan jeg godt lide, at skabelonen ikke er så fremtrædende ;o)

Andre mintgrønne indslag har allerede indtaget køkkenet og mon ikke flere finder vej.

Med hensyn til det særlige besøg – jeg skal nok give besked her på bloggen – når jeg ved noget mere ;o)

Håber du får en skøn dag – tak fordi du kiggede forbi – læg gerne en kommentar – så jeg ved du har været her ;o)

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Maleskabelon i mint ….

  1. How is that for a beautiful kitchen?!! Love it.

    Is your Kitchenaid in a light blue colour or is it just the photo? I once had a pink Kitchenaid food processor and I miss it every day.

  2. Det ser meget meget fint ud med den grønne skrift på væggen.

  3. Det ser super fint ud Tina, lækker kitchen aid den farve kiggede jeg også meget på men det endte med en råhvid som får I julegave.
    🙂 klem Millevanille/Tine

  4. Mintgrøn er også bare en lækker farve… :o)

Comments are closed.