Kræmmerhuse ….

Forleden dag modtog jeg en pakke – og det var en ganske særlig pakke viste det sig – da jeg havde fået den åbnet.

Pakken var nemlig fra en af vores mange søde kunder. Og jeg blev da noget overrasket – da jeg åbnede den.

Der var nemlig et julekort i pakken med en sød hilsen og en cd med julemusik. Og der var også disse skønne kræmmerhuse.

Og de er altså bare så fine – håndlavede og helt unikke – se bare de smukke dekorationer – som er forskellig på hver eneste kræmmerhus.

Jeg er ganske rørt over at modtage så flotte kræmmerhuse og den tanke – som ligger bag.

En dejlig oplevelse – som følger med ind imellem – når jeg passer mit skønne job. ;o)

Dejlig weekend til jer alle.

Juleklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.