Da mormor var ung …..

Ind af døren forleden dag kom de skønneste hæklerier fra Bloomingville og jeg var solgt med det samme – for hvad er mere nostalgisk end smukke hæklede sager.

Min svigermor hæklede for nogle år tilbage nogle fine mellemlægsservietter til mig – så mit skønne gamle Anna Sofie stel ikke tager skade – når det står i stabler i skabet.

Så hæklerierne måtte altså i shoppen.

Den skønne boks ovenover har den fineste lilla farve og foruden at den kan bruges til opbevaring af mange sager – kan den jo også fungere som æske til en lille julegave – så får modtageren 2 gaver i en ;o)

Julepynten skal jo også være nostalgisk – så disse måtte også med:

Se bare denne fantastiske topstjerne:

Sæt dine lys eller måske blyanterne i denne smukke holder

eller brug den som her – som en ekstra holder til potteplanten. ;o)

En skøn søndag venter – solrig, klar og kold – en skøn ‘sprød’ dag – måske lige til en tur i skoven ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Da mormor var ung …..

  1. Ojoj vilka fina virkade saker!! Vill ha allt :))

Comments are closed.