1. december – Vintage julekalender

Hver eneste dag i hele december måned finder du skønne tips, gode opskrifter og andre sjove historier fra vores hverdag hos Vintage-Kompagniet og sidst men absolut ikke mindst er der også et rigtig godt tilbud hver dag.

Hvem ved – måske finder du lige den julegave du mangler til en rigtig god pris ;o)

I dag den 1. december skal alle de heldige – som har fået en pakke kalender jo igang med at pakke den første gave op.

Sidste år gav jeg en af mine kære veninder en sådan pakkekalender – og hold da op hvor blev hun glad for den – flere gange om ugen igennem de 24 december dage – fik jeg mail fra hende om hvad hun havde fået i gave de sidste par dage. Skønt med en gave – som varer rigtig længe ;o)

I år tænkte jeg på min søde mor – så derfor gik jeg igang med at kreere en kalender til hende – 24 fint indpakkede pakker med laksegl og fine talkort – som fortæller hvad der skal åbnes hvornår.

For er det ikke sandt at ‘mor er den bedste i verden’ – så det er om at værdsætte det mens tid er ;o)

Måske har du allerede styr på pakke kalenderen – hvis ikke finder du masser af skønne sager hos Vintage-Kompagniet til det formål og papiret og lakseglet finder du også.

Åbn dagens låge og find dit gode tilbud.

Og husk at se med igen i morgen ;o)

Masser af december klem fra Tina.

 

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on 1. december – Vintage julekalender

  1. Hvor ser den bare flot ud den julekalender! Glæder mig til at følge med herinde i hele december 🙂 Knus; Heidi

  2. looks like December will be fun 😉

  3. Dejligt, jeg elsker at åbne julekalendere, så her har du en trofast kalendernisse 🙂

  4. Hvor hyggeligt med en julekalender :o)

Comments are closed.