Smyk dig med et smykke fra Chic Antique ….

Disse skønheder – som kom hjem forleden dag – var en fryd at tage billeder af.

Skønne halskæder, armbånd og smykkeure i et helt fantastisk patineret look – når smykkerne ikke er i brug – er der ingen grund til at lægge dem væk – de er en smuk dekoration i sig selv ;o)

Jeg elsker de smukke smykkeure – jeg synes, at det er en fantastisk ide at have uret omkring halsen i stedet for om håndleddet.

Pynten spænder lige fra flaconer til nøgler på de smukke kæder og armbånd – som er i skøn rå stil.

Selv eiffel tårnet har fundet vej til en af de fine smykkeure.

Har du fået lyst til at se mere til smykkerne – finder du dem lige her.

Husk også at jeg har en give-away igang her på bloggen og at ALLE kan deltage – du har chancen for at vinde en fantastisk helt ny dugfrisk bog – som lige nu er i trykken. ;o) Du kan deltage her:

Vær med i give-away – læg din kommentar her ….

Nyd den skønne ‘Indian summer/autumn’ – det er da fantastisk vejr i dag – i dag står den på fotografering her – vejret er for flot og masser af nye varer er kommet hjem – som jeg glæder mig rigtig meget til præsentere i min netshop.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Smyk dig med et smykke fra Chic Antique ….

 1. De smykkeure er virkelig fine, jeg ønsker mig……. 😉

 2. Oi oi, disse var bare lekre – LOVE it 🙂

  Skjønne og kjekt med klokke rundt halsen..

  Spennend emed masse nye varer!

  Idag har vært en fantastisk dag, med sol varme, middag på resturant og lunch utendør på cafe, alt med gode venner 🙂

  Nyt helgen og kos deg masse med familien 🙂

  Stor klem fra Tove

 3. that Eiffel tower … I’ve a crush!

Comments are closed.