Rustik by med julefornemmelser …

Mere julepynt er lagt i shoppen – pyha jeg er da næsten allerede klar til at julepynte – meeeennn det er vist en postgang for tidligt. ;o)

Så da jeg fik disse skønne lygter ind af døren fik jeg en ide …..

Lygterne skulle jo fotograferes og det skulle helst være et rigtig godt billede og lidt julet måtte det også godt være ;o)

Så jeg fandt alle mine kogler og koglegrene frem. Mit gamle sølvfad var klar og har lige størrelsen til de 3 forskellige lygtehuse.

Så tilbage var bare at arrangere de skønne huse, koglerne og koglegrenene og frem med kameraet.

En skøn efterårsdekoration med julede fornemmelser – uden at det bliver for meget her i oktober. Og mon ikke de 3 fine huse får lov at bo hos mig ;o))

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Rustik by med julefornemmelser …

  1. Since I’ve fallen flat on my Christmas mood face I’m totally digging this post 😉

    I hope your week is starting well. I bet you enjoyed the Smurf film. Hubby has already taken the kids to see it and last Saturday they went to see the 3D Lion King version. I like it when he takes them to see film and I can enjoy a quiet moment all by myself.

  2. Såååå nydelig! Riktig god stemning!

    Pakken min er kommet og jeg er kjempefornøyd, flotte spoler, bokser og den deiligste te til kontoret 🙂 Bare toll og avgifter i norge er en stor nedtur.. Tatt tid og de vet å ta seg betalt! Men det er bakdelen med å stå utenfor EU 😉

    Ha en flott kveld og nyt de fine sinkhusene 🙂

    Klem til deg fra Tove

Comments are closed.