Nu er den her lige om lidt …..

I dag har jeg fået en skøn mail – som betyder, at der i nogle timer i weekenden skal råhygges.

En ganske særlig bog kommer nemlig på lager hos os i dag – leveret til døren af forfatteren selv ;o)

En skøn HELT NY bog – som er uberørt af menneskehænder og ingen nogensinde har læst.

Og bogen er fyldt med skøn vintage og masser af lopper i skønne opstillinger og stilleben.

Bogen er en oplagt julegaveide – hvis du har en i familien som bare elsker lopper og indretning.

Og det bedste af det hele er – at du kan være helt sikker på at personen ikke allerede har bogen i sin samling – da den jo som skrevet er spritny.

Er du blevet vild med bogen ?

Så kan den bestilles lige her.

Vi sender varer fra dag til dag – så skal din weekend også krydres med en skøn NY bog ?

Og hvis du ikke har gættet det, taler jeg selvfølgelig om bogen:

VINTAGE BY NINA

Nyd de skønne billeder og glæd dig – det er en helt særlig bog ;o)

Håber du får en dejlig torsdag – himlen her er helt blå og solen skinner ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Nu er den her lige om lidt …..

  1. Vilken underbar blogg jag hittade till pga en länk till er tävling! Så mycket vackra bilder! Kram Johanna

  2. oh my, that looks so pretty!

Comments are closed.