Mit nye skrivebord og kontor ….

De sidste mange dage har vi haft så travlt her hos os – vi har malet og renoveret i en uendelighed – og vi er nået en god bid vej – men der er stadig mange projekter tilbage – men er det ikke sådan det altid er – når man bor i et smukt gammelt hus ;o)

Vi har haft en deadline på en del af projekterne i forbindelse med et ganske særligt besøg – men mere om dette på et senere tidspunkt ;o))) Men det er jo kun skønt at få projekterne færdiggjort.

Et af vores mange projekter var at male trappe til 1. sal og repos – og repos’en skulle indrettes til kontor. Og til det formål havde jeg et helt særligt skrivebord i tankerne ;o)

Ole (min mand) var nemlig på en af sine utallige køreture med pakker og en kunde skulle have leveret et stort flueskab. Hun havde et gammelt plankebord til overs og ville bare have smidt det ud. Men min snarrådige søde mand reddede heldigvis bordet fra udsmidning og selvfølgelig med vores søde kundes accept ;o)

Bordet er som skrevet en gammelt plankebord – som havde fået lak – lidt synd efter min smag – og desuden havde det en skøn skuffe i sargen.

Så lakken – havde jeg besluttet mig for skulle af – jeg sleb lakken helt væk – så man igen kunne se de rå smukke planker.

Og da repos’en var færdigmalet var det bare igang med min yndlingsbeskæftigelse:

AT INDRETTE

Og resultatet blev da ganske godt – og bordet er et af de fedeste skriveborde – jeg har haft til dato ;o)

Skuffen fik en ny fin knop med en skøn dame – helt perfekt i stilen til det rå bord.

Selve stellet lod jeg stå i den oprindelige lidt slidte hvide maling.

Og hvilket skønt kontor jeg fik mig der – perfekt sted med børnenes værelser bag mig og alligvel lidt i fred – hvis det behøves.

Den gamle stol fra kælderen kom til ære og værdighed igen – den skal egentlig ombetrækkes – men i mellemtiden har den fået en stoleløber på sig med skøn pude i samme stil.

Og da jeg sad og filosoferede ved min skrivebord forleden dag – lagde jeg mærke til hvor smukt armlænene på stolen egentlig passer i stilen til trappens gelænder – sådan er det nogengange at man først indser bagefter – at tingene passer sammen på flere måder ;o)

Og så er det hyggeligt med et hyggestol og en lampe – hvis man også bare har lyst til nogle minutters fred med en god bog ;o)

Har du husket at deltage i min give-away her på bloggen – du kan vinde en spritny interiørbog – som har en værdi af 399,- kr – husk at smide en kommentar – måske bliver du den heldige ;o)

Rigtig god søndag ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

7 Comments on Mit nye skrivebord og kontor ….

 1. Hej. Super fint skrivebord du har fået lavet dig der 🙂 det er et sted hvor man lige har lyst til at sætte sig hen …… tillykke med det ! Stolen er fed dem behøver du ikke ombetrække det er fed som den står der 🙂

 2. Nydelig skrivebord og for et herlig sted å sette seg ned blant vakre ting.. Gir inspirasjon til å jobbe, eller blogge 😉

  Og stolløperen i gangen var helt nydelig! Love it 🙂

  Nyt søndagskvelden..

  Klem fra Tove

 3. Hej
  Kanonfint!!!
  ha en fin fin måndag
  kram
  sandra

 4. Wow, så flott! :))

  Liker stilen din, og for et finfint arbeid du har gjort med ditt skrivebord-imponert:)
  Skal snart sette i gang med et oppussingsprosjekt jeg og, pusse opp spisestuebordet! Og male det hvitt-gleder meg til den beste delen jeg og: å dekorere et ferdigstilt arbeid!

  Velkommen som følger nr 100! Stor stas:)

  Klem janne:)

 5. Vad fint det blev!! Gillar verkligen de där gamla skrivborden som man lika gärna kan ha till matbord!! Du gjorde rätt i att inte måla skivan för plankorna ska ju synas när de är så vackra!!!

  Ha en fortsatt trevlig tisdag!!

  Kramar Petra

 6. Takk for kos hilsen. Jeg venter på at pakken skal fortolles inn til Norge – det er ulempen med å stå utenfor EU… Men, jeg har no godt i vente 🙂

  Ha en skjønn kveld og morgendag!

  Klem fra Tove

 7. love your desk!
  What a wonderful corner you have there.

Comments are closed.