Halloween lygter og meget mere ….

Ja her i huset er vi altså kun nået til Halloween – julen er der stadig lang tid til – selv om jeg har fotograferet juleopstillinger i flere måneder nu ;o)

Og på min tur rundt i cyberspace forleden fandt jeg skønne ideer til flot og klassisk halloween pynt.

Og hold da op – hvor kan de græskar altså bare gøres smukke og dekorative. Det kan både være den avancerede pynt – hvor der skæres sirlige mønstre og dekorationer eller den hvor du laver en smuk opstilling med fine små græskar – jeg er vild med den ovenfor med glasklokkerne.

Små dekorative lygter kan nemt laves ud af et lille græskar og vil være fint pynt ved halloween bordet.

Du kan også vælge at skære smukke huse ud i græskarrene – så får du en helt lille græskar landsby – det er da smukt.

Skabelonen til det kunne være denne:

og så kan du jo altid variere antal af vinduer mm. Klik på selve tegningen – så kan du printe den og klistre den fast på græskarret og skære efter den – dejligt nemt.

En mere simpel dekoration kunne være denne – og der kan man jo også lave alt muligt andet end måner ;o)

Jeg husker stadig da Ole (min mand) og jeg var i USA for flere år tilbage – der kunne man købe hele Halloween kits – med små save og en hel bog med skabeloner – det var vildt og den måtte jeg have. Dengang var halloween ikke slået så meget igennem herhjemme.

Har du en pejs er dette da en fantastisk dekoration – wauw den er jeg vild med ;o)

 Eller hvad med denne – enkelt og smukt.  Skabelonen finder du her:

Igen tryk på billedet og skriv ud – så har du en skabelon lige til at skære efter ;o)

Skønne ideer – som det ikke kræver alverden at gå igang med ;o)

Kun en sikker hånd ;o)

Et herligt spidsnæset græskar ;o) Men er du til det lidt mere stilrene – er der også en sort/hvid variant – se blot her:

Mon ikke det var et hit for drengebørnene rundt omkring – rigtig spider agtigt ;o)

Når nu du har udhulet græskar i en uendelighed – så husk at selve kernerne kan ristes til nærmest små snacks og af kødet kan du lave den herligste græskarsuppe og hvorfor ikke servere den i et udhulet græskar også – så fint.

Jeg fik ihvertfald masser af inspiration af at kigge på disse skønne billeder – håber du også fik nogle gode ideer til din halloween – for det er lige om lidt ;o)

Håber du får en fantastisk uhyggelig Halloween ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Halloween lygter og meget mere ….

 1. Jeg er godt nok også vild med “pejsestykket”, har aldrig set det før! Hvilken ide-rigdom i udsmykningerne!

  Go´dag fra Helle

 2. Hej Tina

  Tak for igår det var vildt hyggeligt som sædvanligt..
  Glæder mig til at modtage tæppet ;O)
  Jeg har også været på udkig efter de der specielle græskarknive, men har ikke kunne finde nogen. Sidste år så jeg dem i vores lokale brugs tror jeg det var men i år har de dem ikke…så må vist kigge på nettet så jeg har til næste år det gør det meget nemmere har jeg hørt.
  Hej fra Tine

 3. This is what the kids and I will be doing next Sunday or maybe Saturday evening, they love carving the pumpkins, which is something they did for the first time in Canada 2009.

 4. Det var dog utroligt kreativt og smukt – billederne er dejlige og lyse,- selvom temaet er en smule dystert;-)
  Jeg har ihvertifald samlet inspiration til næste lysfest og vil da ganske sikkert også forsøge , at være en smule kreativ.
  Dejlige billeder

Comments are closed.