Halloween i Tivoli …..

Efterårsferien her hos os er bla. gået med en tur i Tivoli – for det er en tilbagevendende begivenhed at tage i Tivoli og se deres fantastiske Halloween udsmykninger.

Vejret var godt – solskin og ikke så mange mennesker til at begynde med ihvertfald ;o)

Heksene havde også fundet vej til Tivoli og denne lyseblå heks gør da timeglas faconen ære ;o) hi hi

Overalt var der de mest fantastiske udsmykninger og hyggelige steder at slå sig ned.

Græskar i smukke opstillinger – og så kan man jo kun glæde sig til at Tivoli åbner igen til jul.

Det hyggelige er at også forlystelserne selvfølgelig har åben – og rutsjebanen skulle min datter og jeg prøve igen i år – sidste år var der arrangeret uhygge på vej rundt i mørket på turen og i år var der så kommet lidt mere til – en rigtig ‘uhyggelig’ rutsjebanetur ;o)

Senere på dagen måtte vi lige besøge Chaplon – herligt at sidde ved ‘springvandet’ som i dagens anledning var lavet om til en kæmpemæssig Halloween by og nyde en dejlig kop te og en lille kage.

Fortsat en skøn søndag eftermiddag til dig ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Halloween i Tivoli …..

  1. seems like the Tivoli is in quite a festive mood, thanks for sharing 😉

  2. Det er bare VILD hyggeligt at være i Tivoli når der er Halloween. Jeg håber også snart, at jeg kan tag afsted.

    /Emma

Comments are closed.