Cath Kidston – en klassiker ….

I denne uge fik jeg taget billeder af nogle af de nye skønne sager – som skal sælges i min webshop. Og en af de nye leverandører vi kan sige goddag til hos os er evigt aktuelle Cath Kidston.

Cath Kidston er en ægte klassiker synes jeg – dejlige pastelfarver og fine blomster mønstre præger den skønne kollektion fra Cath Kidston.

Så det var da oplagt at vi også skulle have Cath Kidston i vores webshop.

Cremerne og sæberne dufter skønt af blomster uden at det bliver for meget og her er selvfølgelig heller ikke hverken parabener eller sulfater at finde i produkterne.

Skrivebordet – som jeg viste i forrige indlæg har en dejlig skuffe i sargen og den fik selvfølgelig et nyt indre i form af et fint stykke hyldepapir fra Cath Kidston. Ikke nok med at papiret har rigtig smukke blomster – det dufter også skønt af blomster.

Hvis du har fået lyst til at se nærmere på Cath Kidston hos Vintage-Kompagniet – så se mere her – du finder også et rigtig godt introduktionstilbud for at fejre vores nye leverandør.

Du kan stadig nå at deltage i vores give-away – husk at lægge din kommentar – så er du med i lodtrækningen og du kan også deltage selv om du ikke har en blog ;o)

Håber du får en skøn onsdag

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Cath Kidston – en klassiker ….

  1. these products look so cute, I’d love the soap in the bowl

Comments are closed.