Bogen Livet på landet er vundet af ….

Jeg havde nær glemt at trække lod – hvad mener i – vi har så travlt med aftenens online event i Vintage-Kompagniet – som er blevet noget af et tilløbsstykke. ;o)

Men trækkes lod skal der jo og bare at klippe alle lodderne ud – var da noget af et arbejde – der var mange – som havde lyst til at vinde den skønne bog – og det er helt forståeligt – jeg spenderede nogle timer i selskab med bogen forleden – og den er bare fantastisk – med masser af opskrifter, gode hjemmelavede ideer, indretningstips og sjove historier – en bog du vil nyde at tage frem igen og igen ;o)

Trutterut – fanfare og hvad jeg ellers lige kan finde på …….

Vinderen er:

Et stort tillykke til Pi-Andrea – som er den heldige vinder af den fantastiske bog – skulle du være interesseret i bogen – kan den købes lige her:

Den koster 399,- kr og det er kun hos os – du kan købe den her i Danmark ;o))

Samtidig en kæmpe tak til alle jer – som havde lyst til at være med i min give-away – og som har delt billeder mm. på jeres blogge ;o)

Håber i alle får en fantastisk solskins dag …

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Bogen Livet på landet er vundet af ….

  1. Tillykke til fru pi ga lop ;O)
    vi ses i aften til shop og sjov jeg er på som altid ;O)
    mvh Tine/MilleVanille.blogspot.com

Comments are closed.