Amerikanske pandekager ….

Her til morgen havde jeg besluttet mig for at bage de bedste pandekager, jeg ved.

Forleden dag – da vi var på biblioteket – fandt jeg en kogebog af Anne Larsen – og gensynsglæden var stor, da jeg spottede opskriften på de bedste pandekager.

Har nemlig haft bogen og opskriften selv – men har forlist bogen og dermed også opskriften. ;o(

Men da pandekagerne stod på bordet, var de akkurat lige så lækre, som jeg husker dem. De minder så meget om dem, vi fik på vores tur til USA for mange år siden. Skønne høje og lette i konsistensen og med ahornsirup ovenpå – mums.

Behøver jeg at nævne, at jeg var rasende populær hos børnene ;o)))

Har du fået lyst til nogle skønne pandekager kommer opskriften her:

Til 4 personer: (som brunch tilbehør)

Ingredienser:

2 æg
1 tsk lyst rørsukker
1/2 vanillestang (kornene) eller 1 tsk vanillesukker
Skal af 1 øko citron (fintrevet)
1/2 tsk havsalt (fintkværnet)
1 spsk nøddeolie (sesam eller anden variant)
3 dl. minimælk
2 tsk bagepulver
225 gr. god hvedemel (gerne øko)

Rør det hele godt sammen – så der ikke er klumper evt. med en stavblender ;o) Lad dejen hvile på køl 10 min.

Bag pandekagerne på en middelvarm pande og nyd i fulde drag ;o)

Bemærk også at der er ultra lidt sukker og fedt i denne opskrift – skønt hvis man også vil tænke lidt på kalorierne ;o)

Håber at resten af din weekend bliver helt fantastisk ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Amerikanske pandekager ….

  1. Åhh såå himla gott det ser ut…mums! Kram Johanna

  2. I have to remember to try ‘vanillestang’ in mine, I don’t believe I’ve tried that.

    Have a beautiful Sunday 😉

Comments are closed.