Advent ….

Der er faktisk under en måned nu til 1. søndag i advent – uha hvor tiden bare flyver afsted.

Og jeg er da allerede nu gået i tænkeboks for at planlægge hvordan min adventskrans skal se ud – i år må den nemlig også gerne være lidt speciel og en man lægger mærke til – på den gode måde ;o)

Og selv om det er lidt vel tidligt – ja så er det også rart at have gjort sig nogle tanker og få købt det ind – som evt. skal bruges til kransen eller dekorationen.

Og tro det eller ej – jeg har allerede købt mine første 2 julegaver – og det er tidligt for mig ;o)

Og snart varer det nok heller ikke længe før den første sne begynder at indfinde sig – så skal der laves lyslygter og engle og snemænd – og drikkes varm kakao og æblegløgg.

Ja – vi har noget at glæde os til her i den mørke tid ;o)

Håber du får en rigtig hyggelig lørdag aften sammen med din familie ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Advent ….

  1. Hej Tina

    Sjovt nok så lavede jeg nogle trommer som de små sidste år…og tænkt jeg har været på jagt efter en pap rulle til at lave en større tromme af og her ser jeg så lige at chic antique har lavet nogen….pussigt…sjovt…hihihi

    Du kan se min/e her hvis du har lyst..
    http://millevanille.blogspot.com/2011/10/sidste-ars-julepynt-til-revurdering.html

    god weekend fra Tine som er startet så småt at klippe julepynt ;O)

  2. Flotte trommer – og ekstraordinær flot skøjte. Tak for julekigget.

Comments are closed.