Sommerblomster og nyheder ….

Forleden dag var jeg lige på tur i haven – og se bare hvor smukke blomster jeg fik samlet mig til en lidt vild buket.

Jeg havde lige fået varer hjem til shoppen – som stod til fotografering – så hvad var mere oplagt end at putte den fine buket i den fantastiske smukke kande fra Miss Etoile.

Kanden er lige nu at finde i min netshop.

Flere skønne sager blev pakket ud – også skønne julerier – men mere om dem på et senere tidspunkt – det er alt for tidligt nu ;o)

For eksempel den smukke tekande – som har en helt unik og fantastisk facon – samt skønne pastelfarver – kanden er dejligt stor – så den er også til den garvede tedrikker ;o)

Sukkerskålen er ligeså bedårende og kan jo også bruges til andet end sukker – måske pastiller eller bolcher.

Jeg er vild med de smukke porcelænsskeer – både til kaffe/te koppen – men den er også perfekt i krukken med te eller måske noget andet – den pynter og er ganske praktisk.

Og til sidst en bestseller – som er på lager igen ;o)

Måske fordi det ikke altid er lige nemt at bede gæsterne smide skoene uden at det lyder surt og gnavent ;o) Her får man klar og ‘ren’ besked.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Sommerblomster og nyheder ….

 1. Fina blommor i en fin kanna, jättefina nyheter du fått till butiken.
  Så fint med dom pastellfärgade kanterna på porslinet också.
  Ha en härlig dag
  Kramar
  AnnaMaria

 2. Så vackert med blommorna i den fina kannan!

  Trevlig helg!
  Kram Marie

 3. Skøn buket – ikke så dårligt at have sådanne planter til at gro vildt i haven.

Comments are closed.