Snedige tanker fra en 7-årig ….

Jeg er altså nødt til at dele dette guldkorn med jer kære blogvenner ;o)

Vores datter Iben på 8 år har en sød veninde her på vores vej – og forleden dag legede de atter sammen. På et tidspunkt er det ved at være gå-hjem tid for Ibens veninde – men pigerne havde snakket om at sove sammen – selv om det var skoledag næste dag.

Så de tropper op ude i køkkenet hos mig (jeg var ved at blande nogle boller sammen) og pigerne spørger om de må sove sammen. Jeg svarer, at det er ikke så godt og det bliver lidt bøvlet når det er skoledag og hvad jeg ellers kan finde på for at klare frisag på denne.

Svaret passer ikke pigerne og de “truer” med at spørge far – dernæst siger Ibens veninde – efter en tænkepause:

“Ja vi spørger bare Ole – og han siger sikkert ja. Moren står altid bare i køkkenet og siger nej – mens faren bare ligger på sofaen og læser avis og så siger han altid ja.”

Er det ikke skønt – det var ren logik for hende – at spørger man sin far (som i øvrigt altid ligger på sofaen i hendes verden) – så får man lov. Det var meget svært ikke at trække højlydt på smilebåndet lige her ;o)

Jeg behøver ikke fortælle – hvad Ole svarede vel ? ;o) hi hi

Det er skønt med den slags guldkorn fra herlige børn – og det sætter i den grad kulør på tilværelsen ;o)

Håber du får en fantastisk dag ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Snedige tanker fra en 7-årig ….

 1. HERLIG!

  Det var litt av et gullkorn!
  Godt observert av 7-åringen 🙂

  Nattaklem fra Tove

 2. Hahaha! Ja barnen kan de 🙂 De är så söta när de kommer med sina funderingar och meningar. Å vet precis vem de ska fråga vissa saker!

  Ha en jätte skön torsdag du med. Nu har jag målat första lagret på en gungstol som jag har beställning på så nu är det nattedags för mig, hihi!

  Kramar Petra

 3. hahahahahaha, love that 😉

Comments are closed.