Pastis – franske forbindelser i Stockholm ….

Jeg er nødt til at fortælle om en fantastisk lille fransk bistro – som vi har fundet på vores 1. tur for et par år siden i Stockholm.

Denne gang var vi også forbi bistroen – som er i rigtig autentisk fransk stil – selv menukortet er skrevet på fransk ;o)

Bistroen er ikke stor og derfor er det simpelthen så hyggeligt at nyde en god middag der.

Og maden – ja mums – den er simpelthen så pragtfuld. Menukortet er ikke stort – men det er kokkens kunnen til gengæld og de få retter – som kan købes er utrolig velsmagende.

Når vejret er til det – er det hyggeligt at sidde udenfor ved en af de små runde borde og nyde et glas vin og se på folk som går forbi.

Bistroen ser ikke ud af så meget og derfor skal man også være kendt eller have været der for at vide – hvilken fantastisk mad – de serverer ….

Bistroen ligger på et hjørne i gamla stan og udsigten er 350 år gamle huse og smukke monumenter.

Så kommer du til Stockholm – så lov mig at besøge denne fantastiske bistro ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Pastis – franske forbindelser i Stockholm ….

  1. French bistro in Stockholm … that’s what I call a city worth visiting!

    Have a wonderful weekend Tina. Did you sell everything in your shop the other night? 😉

Comments are closed.