Östermalms Saluhall …. endnu et kapitel i mit Stockholm eventyr ;o)

På en af vores utallige vandreture igennem Stockholm i forrige weekend var vi bla. i Østermalms Saluhall. Et sted som jeg besøgte for et par år tilbage – da vi var Stockholm. Min mand Ole var på forretningsrejse og derfor havde jeg nogle dage for mig selv – mens han arbejdede.

Her spottede jeg Saluhallen og gik indenfor i en bogstaveligt talt helt anden verden.

Stemningen i Saluhallen er helt fantastisk – der emmer af liv og handel og gode råvarer. Dengang spiste jeg en sandwich herinde og det var et rigtig hyggeligt sted at spise – især når man er alene og der gerne må være lidt liv og noget at se på ;o)

Denne gang nøjedes vi med at gå en runde og nyde alle de skønne sager – som bare lå og så indbydende ud. Og som Ole sagde til en af sælgerne fra boderne – nej desværre vi skal ikke have noget – vi har ikke taget køkkenet med ;o)

Men lidt god chokolade blev det da til ;o)

Den fantastiske flotte gamle bygning åbnede helt tilbage i 1888 og fra dag et udviklede den sig til at sætte en høj standard for Stockholms madkultur. Her kom snart alle som satte pris på god mad og fine råvarer i god kvalitet. Både professionelle og ‘almindelige’ mennesker stod i kø ved de mange boder i Saluhallen.

At have en plads i Saluhallen blev hurtigt eftertragtet og det gjaldt jo om at vinde kundernes gunst og det er en konkurrence som foregår den dag i dag i Saluhallen – for når alt kommer til alt er det jo kunderne i Saluhallen som er den egentlige jury og vinderne af den ‘sunde’ konkurrence ;o)

Stockholms pendant til de nyligt åbnede “Torvehaller” på Israels Plads her i Danmark ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Östermalms Saluhall …. endnu et kapitel i mit Stockholm eventyr ;o)

 1. Det är fullständigt livsfarligt att gå där. Allt ser gott ut och det mesta är ju det, hehe. Man kan lätt göra av med några tusen där inne, hihihi!!
  Har en kompis som jobbade i en av köttcharmkarna där för några år sedan å det var ju inte tråkigt att hälsa på henne 🙂

  Ha en fortsatt trevlig tisdag du med!!

  Kram kram

 2. haha, that fish is priceless 😉

  You can post Stockholm posts every day if you want, that’s fine by me. Have fun tonight!

 3. Åååh hvor man lengter etter Stockholm 😉
  Skal snart ta meg en jentetur over å hilse på (må få til det før jeg åpner).
  Takk for koselige bilder søte Tina og takk for alle dine varme ord!! Du er god du 😉
  Ønsker deg en fantastisk aften og morgendag, snart er helgen her igjen… hvor blir dagene av?
  Varme klemmer,
  din venn Anki

Comments are closed.