Kongelig Vintage – tag med på en kongelig moderejse

Har du altid drømt om at kigge ind i en prinsesses garderobeskab ?

Så kig med her – vi var nemlig også et smut forbi udstillingen Kunglig Vintage på vores tur i Stockholm – som i øjeblikket vises i Livrustkammaren i Gamla Stan i Stockholm.

Hermed sidste kapitel i vores Stockholms eventyr for denne gang ;o)

Her vises en kavalkade af skønne rober med både tyl, blonde og pailletter – fra et kongeligt garderobeskab.

Nyd den smukke svenske couture – som er håndsyet og skabt af den tids eksklusive atelier som bla. Augusta Lundin, Tunborg, NK:s Franska och Märthaskolan.

I udstillingen vises også nyere rober.

Har du mulighed for at besøge udstillingen – er den absolut et besøg værd.

Håber du får en fantastisk søndag ;o)

 

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Kongelig Vintage – tag med på en kongelig moderejse

  1. Ja vi nåede vidt omkring ;o)) skøn tur og vejret var med os ;o) Helt rigtigt – der er ikke noget det hedder dårligt vejr – men snarere forkert påklædning ;o)) Rigtig god uge til dig ;o)

  2. this must have been a wonderful exhibition!

Comments are closed.