I dag kom der en pakke fra Latte Lisa …..

I sidste weekend da jeg var i Stockholm – fik jeg en mail og en af de mails – som er en sand fornøjelse at åbne. ;o)

Mailen var fra Latte Lisa – fra Antwerp i Belgien.

Hun fortalte mig, at jeg havde vundet en give-away på hendes blog ;o) MIG – jeg havde vundet – at tænke sig – hvor heldig kan man være.

Her sender man pakker ud hver eneste dag til alle vores søde kunder og så får man også lidt den anden vej – og så endda så fint indpakket i herligt prikket papir.

Og hvad var det så, jeg havde vundet – jo se bare her :

Wauw siger jeg bare – kunne en kvinde ønske sig en bedre gave ;o)

Tusind tusind tak søde Lisa for den rigtig fine pakke – som ankom hos mig i dag – den neglelak er noget helt specielt – fordi den er vundet i en Give-away – jeg kunne købe mig en neglelak – ja – men at modtage den som gave fra en anden blogger er noget ganske særligt ;o)

Og behøver jeg at nævne – at farven er lige mig – den er ganske enkelt perfekt. Jeg er ikke til røde neglelakker – jeg elsker de varme gyldne og brune farver og det er altid det jeg går efter – når jeg køber læbestifter – neglelakker og andet make-up.

Kunne man være mere heldig ;o)

Latte Lisa kan du se meget mere til lige her: Latte Lisa

Aflæg hende endelig et besøg – hun har den mest vidunderlige blog med masser at se på – både hvad angår bolig, mode, storbyer og en masse andet krydret med hendes skønne kommentarer og humor.

Tusind tak Lisa for den skønne neglelak ;o) og rigtig god weekend til jer alle ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on I dag kom der en pakke fra Latte Lisa …..

 1. How wonderful that you made a post about your new nail polish! I’m glad it arrived safely and very glad I drew your name from my blue bowl. Enjoy your Chanel and have a wonderful weekend 🙂

  PS. And as a Chanel nail polish owner you have to watch this and enjoy: http://fashion.telegraph.co.uk/videos/TMG8748629/Chanels-dancing-fingers-film.html

 2. Va roligt, grattis!! Snygg färg var det med å märket är lyxigt :))

  Önskar dig en härlig helg!!

  Kramar Petra

 3. Grattis med skjønn gevinst!

  Herlig negllakk – Chanel er min store favoritt og jeg har mange som jeg vesksler på – både lyse og mørke.

  Nyt din Gold Shimmer 🙂

  Klem fra Tove

Comments are closed.