Souvenir de la fete …..

Souvenir fra festen ;o)

Ved festlige lejligheder eller ganske særlige højtider i Frankrig var det i 1900 tallet ganske almindeligt, at give graverede glas som gaver til disse fester.

Glasset blev lavet som et minde om den store dag og hvilket fantastisk minde ;o)

Disse gamle glas er rasende dyre nu til dags – mange af dem er også gamle og antikke og deraf den høje pris.

Så da jeg hørte om en ny glasserie hos Jeanne d’Arc Living med netop kopier af disse skønne gamle graveringer – blev jeg begejstret.

Ikke blot er det nu muligt at opleve samme overdådige luksus på middagsbordet som dengang – nu er den også blevet til at få fingre i for alle os – som ikke har råd til at give svimlende summer for et antikt souvenir glas.

Serien fra Jeanne d’Arc Living bliver lavet i en glasfabrik ved middelhavet i det solrige Spanien – serien bliver lavet helt efter gamle glaspuster traditioner – så kvaliteten fejler absolut ingenting.

Glasserien bliver fremstillet af 100% genbrugsglas og det er også rart at kunne drikke sin rødvin med god samvittighed. ;o)

Serien består af forskellige glas, klokker, krukker og meget mere og der er 3 forskellige graveringer – så her er lidt for enhver smag ;o)

Dæk dit middagsbord på ægte fransk maner med disse skønheder – se meget mere hos www.Vintage-Kompagniet.dk

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Souvenir de la fete …..

  1. De er virkelig skønne – jeg vil have champagneskåle…. kan også bruges til en lille dessert i en snæver vending.

  2. love this collection of photos, the mood is so wonderful!

    Good to have you back in blogosphere. From the pictures it looks like you had a wonderful holiday 😉

Comments are closed.