Bogen Livet på landet – nostalgi og interiør ….

Min glæde var stor den anden dag – da jeg spottede en ny indretningsbog – som omhandler den landlige livsstil.

Bogen er norsk og 2 skønne damer – som selv bor på landet har skrevet den – så jeg forventer mig meget af denne fantastiske bog.

Bogen bliver på hele 200 sider – som indeholder over 500 billeder til fryd, glæde og inspiration for alle os – som bare elsker den landlige livsstil.

Vi følger livet på landet gennem alle årstider og bliver desuden præsenteret for opskrifter på småretter og gode drikke mm. undervejs. Alle boligens rum blir omtalt samt have og uderum i øvrigt.

Vi bliver inviteret ind i mange landlige hjem, hvor fællesnævneren er at ejerne brænder for lækkert interiør og personligt design – det er blevet en livsstil for dem.

Forfatterne til den lækre bog er to damer i deres bedste alder, som lever det gode liv på landet og elsker den charmerende landstil og blandingen mellem nyt og gammelt.

Heidi har i snart 20 år drevet interiørbutikken Bryggerhuset på gården i Norge, hvor hun bor og deler gerne sin interiørerfaring med andre.

Cathrine er uddannet møbelsnedker og bruger sine kreative evner både på nye og gamle møbler. Hun giver os tips og råd til spændende kreative projekter.

Jeg glæder mig stort til denne skønne bog og al den dejlige inspiration – som jeg skal ‘suge’ til mig i det kolde efterår – det bliver herligt.

Se meget mere til bogen lige her.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Bogen Livet på landet – nostalgi og interiør ….

 1. Såna böcker gillar jag, så mysigt och titta i och drömma sig bort.
  En bok jag ska hålla utkik efter.
  Ha en fin söndag
  Kramar
  AnnaMaria

 2. that book looks like a feast for the eyes

 3. Denne boksen så riktig så lekker ut! Er så kos å sette seg ned med innredningsbøker, kunstbøker etc.. En herlig stille stund i sin egen verden – gull verdt!

  Ha en skjønn søndag!

  Stor klem fra Tove

 4. Ser ut att vara en underbar bok! Den borde ju gå att köpa i Sverige med?!!

  Ja helgen har varit jätte bra men lite hektisk 🙂 Å om 2 veckor är det dags för barnkalas så då blir det med full rulle, hihi!

  Ha en skön dag!!

  kram kram

Comments are closed.