Græske gamle fliser ….

Fliser bliver man aldrig træt af – det skulle da lige være de flaskegrønne – som min mor engang havde i sit køkken ;o) hæ hæ

Fliser kan tit være prikken over i’et i eks. køkkenet – man behøver nemlig ikke plastre en hel væg til med fliser – mindre kan så absolut gøre det ;o)

Prøv at se på dette billede hvor smukt og enkelt det kan gøres ….

Fliser kan købes i utallige variationer som nye – men gamle fliser kan også være et utroligt smukt alternativ.

Dog er det ikke altid at gamle slidte fliser egner sig til eks. gulvbelægning eller til køkkenbordet ;o)

Fliserne her er eks. gamle fliser hentet hjem fra Grækenland og det er nemt at forestille sig – hvordan de har pyntet i et græsk hus ;o)

Fliserne har utallige anvendelses muligheder – sæt dem eks. op ved dine kogeplader – det ser fint ud og er også praktisk for stænk mm.

Fliserne kunne også sættes på et gammelt bord som står i eks. badeværelset – måske endda bordet med din vask. At fliserne har patina og slid gør dem blot endnu smukkere og helt unikke.

Det kan også være at dit gasbord trænger til nye fliser – og her ville disse skønheder også være egnede.

En enkelt eller 2 fliser kunne også bruges som bordskånere eller underlag for bloklyset – ganske smukt og unikt.

Er du blevet vild med fliserne – så skriv endelig en mail til mig på tina@vintage-kompagniet.dk – de kan nemlig godt købes ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Græske gamle fliser ….

  1. Jeg håber stadigvæk at mine 70er-orange fliser i bryggerset bliver moderne igen, tsk! tsk! Men de ternede fliser du har det, de kunne vel nok være flotte på et køkkenbord, eller arbejdsbord.

Comments are closed.