Danmark dejligst ……

Så er vi tilbage fra ferie – for første gang i flere år har vi kunnet holde 2 ugers ferie uden at få stress over at skulle hjem til en bunke arbejde – som har hobet sig op i ferien.

Det har været skønt og det er fantastisk så meget ny energi det giver, at have været helt og aldeles afslappet i 2 dejlige uger.

Turen i år er igen gået til Nordjylland – vores hjerter banker for det nordjyske og igen i år besluttede vi at leje sommerhus i Skiveren ;o) – næsten helt oppe ved Skagen – Danmarks nordligste punkt – “Grenen” – her mødes de to have Skagerak & Kattegat.

Sommerhuset var et skønt hus i dejlige omgivelser og jeg kan varmt anbefale et ophold i Skiveren ;o)

Jeg måtte have et billede af denne skønne pavillion – som tronede i haven – den måtte da godt flytte til min have herhjemme ;o)

Selv fuglene havde et ordentligt hus. ;o)

Bænk med udsigt.

Brændet var klar til brændeovnen – hvis det skulle blive koldt ud på aftenen – men vi tændte ikke op en eneste gang – til trods for, at vi hørte meldinger hjemmefra om hvor dårligt vejret var i de 2 uger – havde vi kun 1-2 dage med regn og skyer – ellers pragtfuldt vejr med sol ;o)

Sommerhusområdet ligger ikke langt fra Skiveren strand og det var der, vi tilbragte rigtig meget tid – børnene kunne få timer til at gå med at lege på stranden.

Og ikke at forglemme de fantastiske solnedgange, som vi var vidne til.

Som perler på en snor ….

Og børnene de var ikke til at drive hjem fra stranden – selv ved solnedgangen skulle der bades ;o)

Vi var også i Skagen flere gange – den skønne by med de fine karakteristiske gule huse med “blonder” på tagene.

Idyl og charme – rigtig sommerstemning ;o)

Mange af seværdighederne har vi allerede set de forrige år – men min datter og jeg var lige forbi den tilsandede kirke igen ;o) smukt syn ….

Minigolfen på Skiveren campingplads (i øvrigt en 4-stjernet af slagsen) er så absolut også et besøg værd.

Overalt de skønne hybenroser ;o)

Og andre smukke syn – det var bare om at have kameraet ved hånden.

Vesterhavet viser tænder – det er et utroligt fantastisk syn ….

Sidste aften i Skiveren – hyggelig aften med bål på stranden.

Skønt at være tilbage efter en dejlig afslappende ferie ;o) og nu vil jeg tage en tur rundt og besøge så mange af jer – som jeg kan nå ellers når jeg forhåbentlig forbi de kommende dage ;o)

Håber du har haft en fantastisk sommer ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Danmark dejligst ……

 1. Vilka härliga veckor ni hade vid Skiveren, semester vid havet är ju så skönt.
  Har varit till Skagen flera gånger, det är så roligt och se dina bilder och känna
  igen sig. Underbart fina foton har du tagit.
  Kramar
  AnnaMaria

 2. Ohhh så fint det ser ut på Skagen. Dit har jag velat åka i flera år nu. Fin bilder!! Ser att du besökt Hestraviken också, där var jag i våras med jobbet, jag sov i det röda huset du visar, underbart ställe 🙂 Ha en fin söndag. Kram Paula

 3. Hej igen…Skrev lite fel i förra inlägget, ser nu att det var det gula huset du visar på en av bilderna som jag bodde i 🙂 Kraaam P

 4. Åhh så vakre bilder – for et nydelig sted – ser ut som den ultimate ferie fylt av kos og hygge 🙂

  Nyt kvelden og den nye uka.

  Klem fra Tove

Comments are closed.