Bloomingville – nyheder efterår/vinter 2011 (del 5)

En stil – som har været fremme et stykke tid er fabriksstilen – loft eller Factory Vintage. Den rå og intermistiske stil – som måske kan være lidt for meget for os med hang til den hvide sommerhus stil. Men som giver et utroligt flot modspil – når den bruges med omtanke i det hvide hjem.

Stilen kan være være meget gennemført eller den kan bestå af forskellige elementer hist og pist.

Stilen er som oftest kendetegnet ved at den består af rå elementer – som bærer præg af at de har været brugt eller kunne have været brugt i fabrikker eller større industribygninger eller måske på forretningsfacader.

Det er det rå og ‘upolerede’ mod det feminine og pæne – som giver den helt fantastiske effekt – som ses når man tilføjer rå elementer i boligstilen.

Bløde puder og quilter bløder op i et ellers råt interiør – og ginen behøver ikke mere en en hat eller et tørklæde – det er synd at dække den smukke patinerede gine til – den har sin helt egen charme. ;o)

Ugler i din bolig har vi set lidt af hidtil – det er stadig et sikkert hit og der kommer flere ugler til efteråret i fine afdæmpede farver – både som keramik figurer og puder. Og hvem synes ikke det er hyggeligt med en klog ugle på hylden sammen med bøgerne. ;o)

Herligt at den gamle kuffert nu ikke længere behøver at ligge på loftet og tage plads – men kan bruges til opbevaring i stuen i stedet.

Læg smukke bøger i en stabel og nyd synet ;o)

Skøn opbevaring på den fine kommode – det er kun fantasien – der sætter grænser for hvordan du anvender dine opsatser, klokker mm.

Så er turen i Bloomingvilles univers slut for denne gang – husk at du kan købe mange af de viste sager hos Vintage-Kompagniet og ser du noget – som du bare må eje – så send os en mail – så sørger vi for at få det bestilt hjem – hvis det da ikke allerede er bestilt.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

5 Comments on Bloomingville – nyheder efterår/vinter 2011 (del 5)

 1. Vackra bilder =)

 2. I’m going to pretend that I did not see the purple vase in photo no 4 and the lamp in no 6!

 3. Åh nej!! Va du tvungen att visa de där bilderna! Fick plötsligt stort ha begär efter nästan allt! Lila å blått…suck så snyggt!!!

  Ikea är bra till en del saker fast man skäms junästan lite när man säger att man har Ikea hemma..hihi! Vi har med lite Ikea kvar så du är inte ensam, fniss. Visst är det skönt att rensa och sortera men det tar ju sådan tid! Brukar göra det när barnen inte är hemma för då kan man slänga lite eller ge bort, hahaha 🙂 busigt va!!!

  Ha en jätte skön dag!!

  kram kram

 4. Har forelsket meg helt i industri stilen selv, men her finnes det kun små elementer enda. Virkelig vakre bilder du viser, love it ! ♥

  Ha en super dag videre Tina, kose deg ! ♥

  Stor klem fra Anette 🙂

 5. Vilka underbara bilder du bjuder på, inspirerande!!
  Trevlig kväll!
  Kram Emma

Comments are closed.