Bloomingville – nyheder efterår/vinter 2011 (del 4)

Opbevaring i alle afskygninger er også at finde i den nye kollektion fra Bloomingville.

Tag nu dette skønne grønne patinerede skuffedarium i en størrelse – som passer ind hvor som helst i din bolig. Hvis man ikke vidste bedre – skulle man tro at det var fundet på lørdagens loppemarked.

Dine bøger kan stå i hvad som helst og stadig ligne en ‘million’ og ikke mindst se ryddelige ud ;o)

Du behøver ikke en reol – lav den selv af gamle kufferter og skuffedarier og bænke – som du stabler oven på hinanden – det ser tilfældigt og smukt ud.

Husk de bløde elementer i dine opstillinger – se eks. her hvor smukt det er med den feminine lampe til det lidt rå udtryk – yin og yang (modsætninger mødes) fristes man næsten til at sige ;o)

Perfekt opbevaring af dine krukker udendørs – smid dem på stigen – så gør den også nytte ;o)

Jeg er vild med glaskupler og med alle de herlige ting og sager du kan putte i dem – i øjeblikket har jeg en gammel stabel bøger i min ene kuppel ;o) og fjeren i denne kuppel kommer vi til at se meget mere til i løbet af efteråret ;o)

Find alle dine gamle trækasser og fyld dem med ting og sager – her i vores hus fungerer en gammel trækasse f.eks. som opbevaring af vores dvd film og børnenes spil. ;o)

Har du andre gode ideer – skriv endelig en kommentar her på bloggen og lad os høre om dine ideer …

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Bloomingville – nyheder efterår/vinter 2011 (del 4)

  1. Så mycket fint, det var mycket inspiration i dessa bilder.
    Roligt att du är med i min utlottning också.
    Önskar dig en fin helg
    Varm kram
    AnnaMaria

Comments are closed.