Put it in a box …..

En nem og dejlig måde at rydde op på er at putte sagerne i en boks eller kurv – det giver en smuk effekt med en fin æske eller boks eller en dejlig rustik kurv i boligen.

Især de gamle stofbetrukne æsker har jeg kastet min kærlighed over – de emmer af charme og svundne tider og er tit i usandsynlig god stand – der er sikkert blevet passet godt på dem i tidens løb ;o)

Tit har æskerne stået på en kommode eller måske et sminkebord og har indeholdt handsker, smykker eller noget helt tredie og faktisk var jeg heldig at få fingre i et par æsker, hvor man kunne se hvad der har været i dem. De havde skilte med teksten Mouchoir og Gants på. ;o)

Kurve fås i utallige faconer og former – bla. har vi lige nu denne lækre kurv med blomsterdekoration i shoppen – fra en skøn fransk leverandør – så fin.

Endnu en smuk gammel æske med stof fra Frankrig – den har inddeling indeni og er derfor ideel til eks. smykkerne.

Skønne æsker, kurve og bokse – som du lige nu finder hos Vintage-Kompagniet. ;o)

I weekenden har vi endnu en lille fødselar i huset – lille Jeppe bliver 5 år – så vi håber på godt vejr så middagen kan indtages udendørs ;o)

Håber du får en fantastisk weekend med sol og afslapning ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.