Nostalgi på øen …

Ferien ligger lige om hjørnet og venter og er der noget – som kan få feriestemningen frem end disse skønne billeder.

Billederne her er fra en af mine absolutte favoritsteder her på Amager – nemlig Dragør – jeg bliver bare aldrig træt af at nyde stemningen på havnen og slentre gennem de skønne stræder i den gamle bydel.

Skønne brostensbelagte stræder – gamle huse med masser af nostalgi og charme – der gad jeg godt bo ;o)

Når indtrykkene fra de gamle huse er suget helt ind i sjælen – skal man bare forbi Dragørs bedste ishus – hvor isvaflerne er hjemmelavede – naturligvis og isen er fra Hansen ;o) Og ishuset hedder selvfølgelig NAM – NAM ;o)

Når isen nydes – kan man slentre ned til havnen og nyde kuttere, svaler, sørøvere og udsigten ;o)

Og måske også en kold og sval øl ;o)

Stokroser, brosten og spændende detaljer præger den gamle bydel – der er virkelig noget for alle sanser – det er bare om at åbne øjnene ;o)

Og børnene nød turen og isen og vores 12-årige Emil var lidt kåd og ville lave kaninører på sin mor – men min venstre hånd var en kilde hånd – så han nåede det ikke inden min datter knipsede dette billede – en skøn eftermiddag med nærmest ferie agtig stemning.

En eftermiddag uden pligter og stress – som man skal tillade sig selv lidt flere af ;o)

Håber du nyder sommeren – også selv om vejret ikke er det bedste lige nu ;o)


 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Nostalgi på øen …

 1. Oh ja, der er skønt i Dragør – vi var på vej søndag, for en tre ugers tid siden, jeg ville besøge en “blomsterhandel i en privat have” som jeg havde læst om —– men, det var søndagen efter “syndfloden” i hovedstadsområdet, så vi “sad” i kø i 2 timer på Amagermotorvejen – og valgte at køre hjem igen, da vi endelig kunne køre fra motorvejen – så der blev ingen bukser af det skind.

 2. so many gorgeous places I didn’t manage to see when we were living there!
  Guess it’s a reason to go back one day 😉

 3. Va roligt att få se en bild på dig!! Tror inte jag sett något annat kort 🙂

  Det finns ju så många fina hus i Danmark och mysiga butiker! Något vi saknar lite av i Sverige. Å alla bakverk…mmm…. 🙂

  Tråkigt att det regnade när ni var på tur och här ser det inte bättre ut denna helg. Är såå trött på regn. Trodde det skulle bli en varm sommar men det varade ju bara några veckor. Fast vi får väl vara glada för den värmen vi fått och får ändå!

  Håller på och målar möblerna nu så därför är jag vaken. Kommer bli väldigt sent men kul är det!!

  Kram Petra

Comments are closed.