Når det regner ….

Vejret har været lidt kedeligt de sidste dage her i København – så jeg har fået arbejdet en del og en af dagene – hvor regnen stod ned fra morgen til aften – blev det altså for deprimerende.

Så jeg checkede kageopskrifter – for der er intet som en god kage – som kan få humøret op igen ;o)

Og det var manden min især glad for – da han kom træt hjem fra arbejde og der ventede ham hans livret udi flødekager ;o)

Jeg bagte nemlig vandbakkelser – har aldrig prøvet det før – har altid synes, at det var en lidt kedelig kage.

Men mine ord blev gjort til skamme for som man siger:

“Selvgjort er velgjort”

Og dette var ingen undtagelse ;o)

Hold da op nogle lækkerbiskner og børnene var også vilde med dem – selv om jeg havde lavet voksen modellen med mocca creme – mums – de var gode ;o)

Så får du lyst til en god og nem kage – så lav en vandbakkelses dej og put 1-2 spsk frysetørret kaffe i fløden før du pisker den og til sidst skal der også lidt florsukker i ;o)

Glem ikke chokoladeglasuren med lidt kaffe i også – så bliver det nogle perfekte Mocca Éclairs – meget bedre end bagerens ;o)

Og vi blev da hurtigt enige om – da vi sad og kiggede ud på regnen og spiste kage at:

Når det regner – spiser man ‘Vand’bakkelser ;o)

Her er vi begyndt at gøre klar til ferie – det bliver skønt – krydser fingre for at vejret arter sig ;o)

Men meget mere om det, når tiden nærmer sig og mon ikke jeg får opdateret bloggen et par gange i ferien også – vi får se ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Når det regner ….

 1. “Selvgjort er velgjort” …. LOVE THAT!

  We too are “enjoying” nothing but clouds and rain over here. I’m so tired of it and now I’m off to the kitchen to make a delicious berry pie.

 2. Hej Tina
  Det sär ser

  S
  U
  P
  E
  R
  G
  O
  T
  T

  ut……..
  Håkan

 3. Å så gott det ser ut!! Hembakat är godast! Jag har med bakat idag, hihi fast bara bröd och bullar, men det blev riktigt gott det med!

  Jätte kul att du är med i tävlingen!! Hur många lotter ska du ha?

  Nu när jag stått i köket hela dagen tänkte jag se på film och mysa!!

  Kram Petra

 4. Hej Søs, dem kunne jeg godt spise nogle af lige nu, hvornår invitere du ? 🙂

Comments are closed.