Hestraviken – nydelse for krop og sjæl …

Vores ferie er i fuld gang – jubiii – og vi har allerede været på en kort tur til Sverige.

Vi kørte ca. 3 1/2 time op til et fantastisk sted som hedder Hestraviken. Her skulle vi bo et par dage – da der lige i nærheden er et skønt sted for børnene – mere om det i næste indlæg ;o)

Hestraviken ligger midt i den tætte smålandsskov med den mest fantastiske udsigt over Algustorpasjön og Isaberg – som også er en yndet skisportssted om vinteren.

Dette var udsigten fra vores skønne værelse – er det ikke bare fantastisk.

Hotellet er ejet at familien Hellström og har været det i hele 3 generationer og der er både mulighed for at spille golf eller tage en romantisk weekend med den bedre halvdel eller som os – overnatte med børnene for at tage på tur i nærheden. ;o)

Hotellets restaurant kan bestemt også anbefales – vi fik en utrolig lækker middag – som var lækkert og meget smukt anrettet.

Restauranten havde også en børnemenu – dog synes både os og børnene, at det var en smule kedeligt – ærgerligt at man altid forsøger at spise børnene af med burger, fiskefilet og pommes frites – når de faktisk også synes, at det kunne være hyggeligt med et dejligt måltid mad, hvor der både er noget for øjnene og for maven. ;o)

Desværre var det ikke helt så varmt og det var meget overskyet – men poolen så stadig rigtig lækker ud og forestil dig bare en varm sommerdag ved denne skønne og hyggelige pool.

Stedet her ligger kun ca. 10 minutter i bil fra Isaberg – så her er også mulighed for et besøg til vinter ;o)

Et skønt sted med masser af dejlig natur og fred og ro – og ikke langt derfra findes et skønt sted for børnene – mere om det i næste indlæg ;o))

Håber du nyder solen – som forhåbentlig har tænkt sig at blive nogle uger ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

5 Comments on Hestraviken – nydelse for krop og sjæl …

 1. beautiful Sverige … red house with white windows; that’s classic 😉

  Hope the sun will behave during your holiday!

 2. Tack för titten hos mig, så trevligt och så hittade jag ju hit:)
  Ha det bra och trevlig kväll!
  Kram Emma

 3. Där har jag aldrig varit, ser ut och vara ett fint och mysigt ställe. Och poolen
  är riktigt lockande även om det inte är sol. Men idag är det sommarvarmt
  igen här, hoppas det håller i sig.
  Kramar
  AnnaMaria

 4. Hejsan!
  Tack för titten hos mig:)

  Vilka ljuvliga bilder:)Har aldrig varit där men det ser riktigt fin och mysigt ut.
  Ha en fin dag.
  Kram Kristina

 5. Jeg har ændret min blog til, at kun inviterede kan læse den. Jeg vil meget gerne invitere dig, så hvis du stadig har lyst til at følge mig, vil du så ikke nok sende en mail på Marianne.helstrup@tdcadsl.dk
  Hilsen Marianne

Comments are closed.