Cake pops eller pop cakes …

Du har sikkert hørt om dem – CAKE POPS – eller POP CAKES – som de vist også hedder.

Som kageelsker blev jeg imponeret første gang jeg så de fine små kager – som er sat på pind.  De var/er fantastiske – ikke fordi jeg har smagt dem – men fordi de kan laves i alskens former og farver og forestille hvad som helst – de er små kunstværker.

Tænk bare at invitere alle tøserne fra datterens klasse til fødselsdag og servere disse skønne små kager.

I den anledning faldt jeg over en fantastisk blog – som jeg er nødt til at dele med jer ;o)

Er det ikke fantastisk – utroligt at det kan lade sig gøre ;o) På siden – som jeg har siddet og nydt længe – finder du både opskrifter på Pop Cakes og også indretningsideer og meget andet – skøn blog ;o)

Se bla. også hvordan man rimelig enkelt laver og pynter denne skønne kage – mums den gad jeg godt spise ;o))

Tit er det de simple og enkle ting – som der kan gøres lidt ekstra ud af og derved imponere både familie, gæster og ikke mindst en selv.

Fantastisk …..

Har du fået lyst til at se mere til bloggen – så finder du den lige her:

Strawberry-Chic

God fornøjelse ;o) og rigtig god weekend – måske du skal lave pop-cakes ;o))

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Cake pops eller pop cakes …

 1. Ahh så herlige små kaker – noe for jentebursdagene i vente hos oss 🙂

  Og så masse lekkert som kommer fra Bloomingville – ønskelisten min øker 🙂

  Ønsker deg og dine nydelige sommerdager med sol og glede!

  Sommerklem fra Tove

 2. Ohhh så söta bakelser 🙂

  Underbara bilder från Bloomingville i förra inlägget.
  Fin kväll. Kram Paula

Comments are closed.