Bloomingville – nyheder efterår/vinter 2011 (del 2)

Som lovet viser jeg lidt flere skønne nyheder fra Bloomingville – vores dejlige danske leverandør til vores webshop.

Bloomingville flirter dette efterår med Factory Vintage stilen og jeg synes, at stemningen i billederne er helt fantastisk.

Og så er det jo tilladt at kombinere med det hvide og romantiske – så det bliver knapt så råt ;o)

Disse skønne krus er håndlavet i det sydlige Indien og håndværkerne arbejder under ordentlige forhold og tjener desuden en god løn.

Støtten fra Bloomingville og deres mange kunder har gjort, at fabrikken nu er udvidet fra 2 til 40 ansatte, hvor mere end halvdelen er kvinder.

Samtidig er der også bygget en skole i den indiske landsby.

At købe krus kan også være etisk og når det er så fine krus, er det nemt at gøre det rigtige ;o)

En skøn solstråle historie ;o)

Dette efterår går det skønne mønster i Bloomingvilles porcelæn igen på tallerkner og fade – så du kan supplere – hvis du allerede har købt krus og skåle med dette mønster ;o)

Skønne glaskrukker – som kan bruges til så uendeligt meget såvel i køkkenet som i boligens andre rum – og når de som her – har skøn skrift på siden – så kan det ikke blive meget flottere vel ?

Dejlige farvede dåser er også at finde i efterårs sortimentet – både med og uden tekst.

Smukke farvede glas ;o) og lilla er altså ikke til at komme udenom til efteråret ;o)

Skøn kurv i fil de fer med alskens lækkerier – perfekt til en tur i haven ;o)

Hæng kopperne til tørre på den fine flaskeholder – nu i rød patineret stil ;o) Præcis som et ægte gammelt loppefund ;o)

Husk at ser du noget på billederne – som du vil være sikker på at kunne købe hos os til efteråret – så send gerne en mail på tina@vintage-kompagniet.dk – så sørger vi for at bestille det hjem til dig ;o)

Håber at du nyder solen og sommeren – jeg har stadig ferien til gode – men nu varer det ikke længe og jeg glæder mig ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Bloomingville – nyheder efterår/vinter 2011 (del 2)

  1. that glass jar!
    the blue container!
    the purple glasses!

    SIGH!

Comments are closed.